Жителите на Нова Москва чуха взривове рано сутринта на 4 юли.

...
Жителите на Нова Москва чуха взривове рано сутринта на 4 юли.
Коментари Харесай

Москва атакувана от дронове: жители съобщават за експлозии в небето ВИДЕО

Жителите на Нова Москва чуха взривове рано сутринта на 4 юли. По предварителна информация гърмежите са прозвучали в региона на селището Марушкинское.

Според събеседници на Шот два дрона са били свалени край селата Валуево и Кривошейно. Всичко се случило в 6 часа сутринта. В същото време оперативните служби получиха няколко сигнала едновременно за звуци от детонации и падащи парчета.

По-късно ликвидирането на два дрона в Нова Москва беше доказано от ТАСС и РИА Новости. Още един БПЛА беше свален в региона на Калуга. Всички премахнати дронове са били от вида хеликоптери. Те са били ориентирани към Москва, но са унищожени.

Кметът на Москва Сергей Собянин сподели на 4 юли, че се допуска, че украински дронове са атакували съветската столица и региона на Москва. Това се казва в известие, оповестено от неговата пресслужба в канала Telegram.

Според кмета на Москва съветските сили за противовъздушна защита са свалили всички дронове над столицата на Руската федерация и Московска област.



" В момента офанзивите са отблъснати от силите за противовъздушна защита, всички открити БПЛА са премахнати. От съображения за сигурност някои полети краткотрайно са пренасочени от летище Внуково ", се споделя в отчета.

Собянин сподели, че в 8 часа сутринта рестриктивните мерки за полети в региона на летище Внуково са отстранени.

Според кмета на Москва жертви и ранени няма.

По-късно стана известно, че още два дрона са били свалени в Нова Москва благодарение на система за противовъздушна защита, няма жертви.

„ Още два БПЛА бяха свалени от система за противовъздушна защита в Нова Москва, покрай село Кривошеево, няма жертви “, цитират публицистите осведомен източник. Общо пет дрона бяха свалени в столичния район сутринта на 4 юли, единият от които падна покрай Кубинка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР